A név a torta tetejére kerülő tejszínhabról kapta nevét...
Egy barátnőmtől származik a recept, én még nem próbáltam, ismét a lánykám műve :)
1 csomag gesztenyemassza
12,5 dkg darált keksz
7,5 dkg margarin
7,5 dkg porcukor - ezeket jól összegyúrni, kapcsos tortaformába simítani.
A krémhez 3 csomag vaníliás pudungot 8 dl tejben felfőzünk, belekeverünk 2 csomag vaníliás cukrot. 20 dkg vajat 15 dkg cukorral habosra keverünk, majd a kihűlt pudingos krémhez vegyítjük.
A krém felét rákenjük a gesztenyés alapra, cukros tejben megforgatott babapiskótával kirakjuk, majd a krém másik fele következik.
Végül a tetejére kerül 3 dl hulala tejszín (jól felverve).....és egy kis csokireszelék.
Pár óra hűtést igényel, mielőtt fogyasztható!
Egy barátnőmtől származik a recept, én még nem próbáltam, ismét a lánykám műve :)
1 csomag gesztenyemassza
12,5 dkg darált keksz
7,5 dkg margarin
7,5 dkg porcukor - ezeket jól összegyúrni, kapcsos tortaformába simítani.
A krémhez 3 csomag vaníliás pudungot 8 dl tejben felfőzünk, belekeverünk 2 csomag vaníliás cukrot. 20 dkg vajat 15 dkg cukorral habosra keverünk, majd a kihűlt pudingos krémhez vegyítjük.
A krém felét rákenjük a gesztenyés alapra, cukros tejben megforgatott babapiskótával kirakjuk, majd a krém másik fele következik.
Végül a tetejére kerül 3 dl hulala tejszín (jól felverve).....és egy kis csokireszelék.
Pár óra hűtést igényel, mielőtt fogyasztható!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése